Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Συλλήψεις ημεδαπού και αλλοδαπών στη Μυτιλήνη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

   Ένας 52χρονος ημεδαπός και δύο 24χρονοι αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες στο λιμένα Μυτιλήνης από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Ειδικότερα, κατά την επιβίβαση Ι.Χ.Ε οχημάτων σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη Χίο και τον Πειραιά και κατά τη διάρκεια ελέγχων, εντοπίστηκε ο 52χρονος από τα παραπάνω στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε όχημά του εντός του χώρου των αποσκευών, τους δύο 24χρονους αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής,για τους οποίους ισχύει απαγόρευση αναχώρησης από τη ν.Λέσβο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λέσβου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το όχημα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
*****
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε απογευματινές ώρες χθες επί της παραλιακής οδού Νεάρχου Ηρακλείου.
Πιο συγκεκριμένα συγκρούσθηκε Φ/Γ όχημα με 52χρονο οδηγό, με Δ/Κ όχημα με 38χρονο οδηγό και 36χρονο συνεπιβάτη. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 38χρονου και του 36χρονου, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Ένας 29χρονος αλλοδαπός συνελήφθη απογευματινές ώρες χθες στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών μετά από έλεγχο που διενήργησαν στελέχη του Τμήματος αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.
Συγκεκριμένα ο 29χρονος, κατείχε και επέδειξε διαβατήριο καθώς και άδεια διαμονής της αλλοδαπής το οποίο ανήκει σε άλλο πρόσωπο, ενώ στη συνέχεια αντιστάθηκε στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών. Επιπλέον, αρνήθηκε να δηλώσει τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς του.
Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.
*****
Δύο αλλοδαποί ηλικίας 33 και 21 ετών συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες στο λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας κατά την προσπάθειά τους να κρυφτούν κάτω από Φ/Γ οχήματα τα οποία επρόκειτο να επιβιβαστούν σε πλοία με προορισμό το εξωτερικό.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου