Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

Κατάσχεση αλιευμάτων και παράνομων αλιευτικών εργαλείων στην Αλεξανδρούπολη

Εξακόσια πέντε κιλά και πεντακόσια γραμμάρια (605,5kg) αλιευμάτων, εκ των οποίων δεκατέσσερα κιλά και πεντακόσια γραμμάρια (14,5kg) του είδους χταπόδι υπολειπομένου βάρους (από 250gr έως 450gr, αντί του νόμιμου των 500gr) εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης, κατόπιν ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε επαγγελματικό αλιευτικό σκάφος μέσης αλιείας (μηχανότρατα), στο λιμένα Αγ. Χαραλάμπους Μαρώνειας.

Ανεύρεση ναρκωτικών ουσιών στο Φισκάρδο

Απογευματινές ώρες χθες, προσήλθαν στη Λιμενική Αρχή Φισκάρδου δύο αλλοδαποί και παρέδωσαν μία ύποπτη συσκευασία, η οποία ήταν περιτυλιγμένη με νάυλον συσκευασία και  την οποία εντόπισαν και περισυνέλεξαν  κατά τη διάρκεια περιηγητικού πλου τους με το Α/Ψ ''EMILY BEL'' στην παραλία ''ΑΦΑΛΕΣ'' Ιθάκης.

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη, 57χρονος ημεδαπός, απογευματινές ώρες σήμερα, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

176 λαθρομετανάστες διέσωσε το Λιμενικό

Μια βάρκα με 68 λαθρομετανάστες εντόπισε χθες το μεσημέρι στην περιοχή της Αγίας Ελένης Χίου σκάφος του Λιμενικού Σώματος.

Οι 68 επιβαίνοντες στη βάρκα περισυνελέγησαν και μεταφέρθηκαν στο λιμάνι της Χίου. Στη Χίο, επίσης, έως σήμερα το πρωί εντοπίσθηκαν δυο ακόμα βάρκες με 63 συνολικά επιβαίνοντες οι οποίοι και μεταφέρθηκαν στο νησί.