Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Σύλληψη ημεδαπού στο Ηράκλειο για λαθραία τσιγάρα

Σύλληψη ημεδαπού στο Ηράκλειο για λαθραία τσιγάρα

Ένας 65χρονος ημεδαπός, συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα στο Ηράκλειο, από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, διότι κατείχε συνολικά χίλια πεντακόσια ενενήντα τέσσερα (1.594) πακέτα λαθραίων τσιγάρων καθώς και διακόσιες δώδεκα (212) συσκευασίες λαθραίου καπνού .

Αεροδιακομιδή ασθενούς από Δ/Ξ πλοίο στον Πειραιά – Παροχή συνδρομής στο Λουτράκι – Σύλληψη ημεδαπού στην Μυτιλήνη – Διακομιδή ασθενούς

Με μέριμνα του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρελήφθη από ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, πρωινές ώρες σήμερα, από το Δ/Ξ “RS TARA”σημαίας Μάρσαλ το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο Πειραιά, 56χρονος ημεδαπός ασθενής, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.
Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας "Άγιος Παντελεήμων” όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Πτώση γυναικός στο λιμένα Ζακύνθου – Πτώση γυναικός στο λιμένα Σκοπέλου – Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στην Άνδρο – Διακομιδές ασθενών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στην Κέρκυρα – Πτώση γυναικός στο λιμένα Ζακύνθου – Πτώση γυναικός στο λιμένα Σκοπέλου – Ακυβερνησία Φ/Γ πλοίου στην Άνδρο – Διακομιδές ασθενών

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό, έλαβε χώρα πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Κέρκυρα.

Συλλήψεις ημεδαπού και αλλοδαπών στη Μυτιλήνη - Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στο Ηράκλειο - Σύλληψη αλλοδαπού στην Πάτρα - Συλλήψεις αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα

  Ένας 52χρονος ημεδαπός και δύο 24χρονοι αλλοδαποί συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες στο λιμένα Μυτιλήνης από στελέχη του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών και του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
  Ειδικότερα, κατά την επιβίβαση Ι.Χ.Ε οχημάτων σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό τη  Χίο και τον Πειραιά και κατά τη διάρκεια ελέγχων, εντοπίστηκε ο 52χρονος από τα παραπάνω στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, να μεταφέρει με το Ι.Χ.Ε όχημά του εντός του χώρου των αποσκευών, τους δύο 24χρονους αλλοδαπούς έναντι χρηματικής αμοιβής,για τους οποίους ισχύει απαγόρευση αναχώρησης από τη ν.Λέσβο.
  Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λέσβου που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκε το όχημα και τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Θάνατος αλλοδαπού στη Λέσβο – Σύλληψη στην Πάρο για πλαστογραφία

 
   Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης απογευματινές ώρες σήμερα, για ύπαρξη σορού εντός της θάλασσας στην περιοχή Παναγιούδας Λέσβου.
   Στην περιοχή έσπευσαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης όπου εντόπισαν και ανέσυραν με τη βοήθεια Α/Κ σκάφους, τη σορό 27χρονου αλλοδαπού.
    Η σορός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης ''Βοστάνειο''  για τη διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.
         Διενεργείται προανάκριση από την οικεία Λιμενική Αρχή.