Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΝΟΟR 1 «Περίεργη» μεταγωγή βασικού κατηγορουμένου στην υπόθεση Noor 1 από τις φυλακές του Αυλώνα

Ερωτήματα προκαλεί η ξαφνική μεταγωγή του 42χρονου εφοπλιστή, Ευθύμιου Γιαννουσάκη, εμπλεκόμενου στην υπόθεση του Noor 1 από τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα όπου φυλασσόταν στις φυλακές Χαλκίδας.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιώς, στον εφοπλιστή επιβλήθηκε ισόβια κάθειρξη και οκτώ χρόνια, καθώς και πρόστιμο 300.000 ευρώ.

Εγκλωβίστηκαν σε βραχονησίδα λόγω κακοκαιρίας



Μεσημεριανή περιπέτεια την Πέμπτη για δύο άνδρες, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν σε βραχονησίδα νοτιοδυτικά της Κορωνησίας, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή.

Άμεσα ειδοποίησαν τη Λιμενική Αρχή Πρέβεζας, που έσπευσε στη θαλάσσια περιοχή με περιπολικό σκάφος.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΛΣ! ΟΝΟΜΑΤΑ

Σύμφωνα με της μέχρι αυτή τη στιγμή πληροφορίες μας ο Αρχηγός ΛΣ προτίθεται να τοποθέτηση τους Υποναυάρχους ως εξής:

Την θέση του Γενικού Επιθεωρητή Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής όπως είναι αναμενόμενο, μιας και είναι ο τέταρτος τη τάξη,αναλαμβάνει ο Υποναύαρχος ΛΣ ΝΤΟΥΝΗΣ Αθανάσιος.

Ο ρόλος του Λιμενικού Σώματος - Αποτελέσματα

"Η στρατηγική Λ.Σ για την αποτελεσματικότερη επιτήρηση των θαλασσίων συνόρων αναπτύσσεται στην εντατικοποίηση των περιπολιών στο Ανατολικό Αιγαίο, στην αναδιάταξη διαθέσιμων Μέσων και Προσωπικού, στη διαρκή και δυναμική ανάδειξη του θέματος σε διεθνές επίπεδο για την προώθηση της κοινής κατανόησης της συλλογικής ευθύνης για την προστασία των εξωτερικών συνόρων της Ε.Ε."